Sophia's Tuin

De gezonde bodem staat centraal, zodat er voeding groeit in plaats van eten.

Over ons


vincent sla

Vincent de Wolff

Sinds 2008 ben ik actief in de biologische (zorg)landbouw en vanaf 2010 een eigen tuinderij. Met plezier, maar vooral met passie voor gezonde voeding. Daarom telen Ingrid en ik gezonde biologische producten van eigen gezonde bodem.

Ik vind het fijn dit gevoel maar ook de kennis over biologische landbouw met anderen te delen. Ik geef tuinbouwonderwijs voor de Vrijeschool in Oosterhout. Ook ondersteun ik een moestuinvereniging in Tilburg met o.a. het geven van biologische moestuincursussen.

Ik heb de Middelbare en Hogere Landbouwschool afgerond, en een aantal jaren geleden de deeltijd opleiding van de Warmonderhof gevolgd. 

 


ingrid de wolffIngrid de Wolff

Om op Sophia's Tuin te werken samen met Vincent is een rijkdom. Het zijn vele uren hard werken die ik hier doorbreng. Maar het geeft zo'n rust en focus als je met je handen in de grond woelt. Toen wij in 2010 startten ben ik ook naast de tuin, deze kant van onze tuinderij gaan ontwikkelen. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige en docent werk ik graag met mensen en vooral kinderen. Ze te ondersteunen in hun eigen ontwikkelingskracht en groei is altijd mijn streven geweest. Sophia's Tuin heeft hierin veel te bieden.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals de Kleine Tiki, kunstzinnig coach opleiding, de Jip en Jan academie tot all-round kindercoach en op dit moment volg ik de opleiding tot Sherborne Samenspel begeleider. Deze opleidingen hebben mij doen starten met een eigen praktijk. Een onderdeel van deze praktijk is de individuele begeleiding/dagbesteding voor jonge mensen die begeleiding nodig hebben om hun leven weer een richting te geven die aansluit bij hun eigen zijn.  


 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Als je elke week onze nieuwsbrief wilt ontvangen met o.a. informatie over het pakket van die week schrijf je dan hier in.

Contactgegevens

 

logo sophias tuin web kader

Sophia’s Tuin

Seterseweg 7
4903 RV  Oosterhout / Dorst

www.sophiastuin.nl

facebook 3 321

Gecertificeerd door Skal

 

Eko skal

NL-bio-01 | Skalnr 103503