Winkel

Aardappels, groente, fruit en eieren. Vers en dichtbij.

De winkel

winkel1We verkopen onze biologische groenten in de winkel bij de tuinderij. Als we het zelf niet hebben vullen we het aan met producten van 7 biologische boeren en tuinders uit de regio. Daarmee bieden we jou een ruime keus aan verse biologische groenten, fruit, aardappelen, kaas, zuivel, vlees, brood, eieren en nog veel meer!

Openingstijden

Woensdag 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 15.30 uur

PIN LOGOBetalen met pin mogelijk!

Aan jou de keus

Boodschappen doen in de winkel

Kom op woensdagmiddag of zaterdagochtend naar de winkel. Niet in de winkel, maar wel op het land? Dan gaan we het voor je oogsten!

Biologisch Groentekrat

Elke vrijdag of zaterdag een krat met 5-6 groenten van het seizoen. Zorgvuldig samengesteld, met balans tussen wortel-, stengel-, blad-, bloem- en vruchtgewassen. Zoveel mogelijk eten volgens het “hier-en-nu” principe. In abonnementsvorm, zodat het elke week klaar staat, of flexibel de groentekrat bestellen wanneer je wilt. Extra groente, fruit of aardappelen bijbestellen kan altijd via de webshop!

Bestellen via webshop

Kies zelf vooraf wat je wilt eten; bestel via de webshop en het wordt voor je klaargezet. Af te halen op zaterdag in de winkel, een afhaalpunt (op vrijdag of zaterdag) of:

“Thuis-bezorgd-door-Sophia’s-Tuin”.

Voor € 3,95 zetten we jouw bestelling en/of groentekrat, vrijdag vanaf 17.00 uur, voor jouw deur af. Betaling achteraf per factuur.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Als je elke week onze nieuwsbrief wilt ontvangen met o.a. informatie over het pakket van die week schrijf je dan hier in.

Contactgegevens

 

logo sophias tuin web kader

Sophia’s Tuin

Seterseweg 7
4903 RV  Oosterhout / Dorst

www.sophiastuin.nl

facebook 3 321

Gecertificeerd door Skal

 

Eko skal

NL-bio-01 | Skalnr 103503