Winkel

Aardappels, groente, fruit en eieren. Vers en dichtbij.

Groentekrat

groentekrat kleinAls tuinders is het onze passie dat de zelf geteelde groenten hun weg vinden naar de eindgebruiker en dus bij jou op je bord belanden. Als je mee doet met de groentekrat deel je onze passie. Zowel voor klant als tuinder een goede basis.

Elke zaterdag vullen we de krat met 6-7 groenten van het seizoen. Zorgvuldig samengesteld, met balans tussen wortel-, stengel-, blad-, bloem- en vruchtgewassen. Zoveel mogelijk eten volgens het “hier-en-nu” principe. Altijd vers, gevarieerd en wij zetten het voor je klaar! Zo'n 70 % van de groenten telen we zelf, in de late winter en het vroege voorjaar kopen we wat bij zodat we toch jaarrond een volledig pakket kunnen leveren. In tijden van overvloed is de krat uiteraard wat rijker gevuld! 

Keus: abonnement of flexibel

Wil jij graag dat er elke week een krat voor je klaarstaat? Dan is een abonnement iets voor jou. Elke week een gevarieerde portie goenten, nooit meer vergeten te bestellen, supermakkelijk, lokaal, biologisch en altijd groenten van het seizoen!

Om je aan te melden stuur je een mail met daarin je interesse voor een kleine of grote krat en wanneer je wilt starten. Bestel eenmalig een klein of een groot krat via de webshop en maak een volledig account aan.

Ben je niet zo van de abonnementen of wil je gewoon af en toe een groentekrat, dat kan ook. Lekker flexibel. Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief (onderin de groene balk) met daarin informatie over de inhoud van de krat. In de week dat je graag de groentekrat wilt ontvangen, bestel je gewoon! Ook makkelijk.

Uiteraard is de krat nog aan te vullen met meer of andere groenten, fruit, aardappelen, kaas, droogwaren en eieren (zowel bij abonnement als flexibel). Dit kun je vooraf bijbestellen of ter plekke in de winkel los bijkopen.

Inhoud en prijzen

We bieden onze goentekrat in twee maten aan. De prijzen varieren, afhankelijk van inhoud en marktprijzen.

Klein:     tussen € 11,-  en € 13,-

Groot:    tussen € 15,- tot € 17,00

In de krat vind je 5 - 6 groenten. We streven naar zoveel mogelijk variatie in het pakket. Gedurende het jaar eet je ruim 50 verschillende soorten groente! Om je een idee te geven van de inhoud, enkele voorbeelden van de groentekrat:

 • Lente - bosje raapstelen, venkel, spitskool, rode eikenbladsla, lente-ui
 • Zomer - bospeen, suikermais, kropsla of ijsbergsla, sperzieboontjes, courgette
 • Herfst - andijvie, pompoen, Nieuw-Zeelandse spinazie, rode biet, groene puntpaprika
 • Winter - boerenkool, veldsla, knolselderij, witlof, prei

Spelregels

 • Zodra je bent aangemeld, ontvang je elke maandag onze mail met daarin informatie over de inhoud van de groentekrat, en de link om meteen te kunnen (bij)bestellen in onze webshop.
 • Voor abonnees: Weekendje weg of op vakantie? Probeer iemand anders blij te maken met je krat. Lukt dit niet, dan kun je afmelden voor donderdag 12.00 uur, per mail.
 • Bestellen in de webshop kan van maandag 12.00 tot donderdag 12.00 uur.
 • Zaterdag tussen 10.00 en 15.30 uur staat jouw bestelling klaar in de winkel of op de vaste tijd bij het afgesproken afhaalpunt.
 • Neem een tas mee, kratjes blijven op het afhaalpunt!
 • Betaling is contant of pin bij ophalen in de winkel. Bij afhaalpunten krijg je de factuur per mail toegestuurd.
 • Door omstandigheden kan het voorkomen dat we afwijken van de kratinhoud.
 • Ben je niet tevreden over de geleverde kwaliteit? Laat het zo spoedig mogelijk weten (uiterlijk 7 dagen na aankoop/levering) en we zoeken naar een oplossing.

Afhaalpunten

Behalve in onze winkel aan de Seterseweg 7 in Dorst/Oosterhout, kun je je krat en/of bestelling afhalen in Oosterhout vanaf zaterdag 10.00 uur (Margrietstraat 14), Rijen vanaf vrijdag 17.00 uur (Doornbos 144), Hilvarenbeek vanaf vrijdag 16.00 uur (Biologische boerderij 't Schop) en in Breda vanaf vrijdag 16.00 uur (Kapelstraat 39).

Nieuwsbrief ontvangen?

Als je elke week onze nieuwsbrief wilt ontvangen met o.a. informatie over het pakket van die week schrijf je dan hier in.

Contactgegevens

 

logo sophias tuin web kader

Sophia’s Tuin

Seterseweg 7
4903 RV  Oosterhout / Dorst

www.sophiastuin.nl

facebook 3 321

Gecertificeerd door Skal

 

Eko skal

NL-bio-01 | Skalnr 103503